Yeti Media Logo Yeti Media

Services

Webdesign & development.

Wij leggen de links.

Wij geloven dat een goede website die naadloos verweven is in de bredere strategie van je bedrijf fungeert als een assistent. Je website begeleidt, informeert en overtuigt potentiële klanten 24/7, ook wanneer je slaapt.

Premium design.

Het design is de visualisering van al het denkwerk dat achter de schermen gebeurt. Wat je wil uitstralen, komt naar voren in je design.

UX.

Met een doordachte UX-strategie kan je bewijzen dat je je klanten door en door kent en dat je het hen zo eenvoudig mogelijk wil maken.

Performant.

Een gelikt goed doordacht design wordt volledig teniet gedaan door een website die maar half werkt. De kwaliteit van het design moet worden ondersteund door kwalitatief technisch werk.

Copywriting.

De pen is machtiger dan het zwaard. Wil dat zeggen dat je je klanten beter kan overtuigen met woorden dan met een zwaard? Bij Yeti Media zijn we daar in ieder geval van overtuigd.

Persoonlijke aanpak.

Er is geen one size fits all-oplossing in webdesign. Elk project is een uniek sneeuwvlokje dat we met de nodige persoonlijkheid benaderen.

Polijstwerk.

De details maken het verschil tussen een website en een eersteklas website. Een getraind oog voor detail gecombineerd met een drang om alles te perfectioneren onderscheidt ons.